Om Charlotte Farup Ohrt

Jeg er oprindelig uddannet professionel danser og har en danseinstruktøruddannelse bag mig. Men da jeg var 21 oplevede jeg for første gang ’et knæk’ i ryggen, der var så voldsom at jeg faldt sammen på gulvet og ikke kunne stå eller støtte på fødderne i uger.

Efter mange år uden træning fandt jeg yogaen – via en indisk yogalærer fra Calcutta. Han lærte mig ved kombinationen af åndedræts – og yogaøvelser at træne min krop smidig og stærk igen. Alle kan blive styrket ved at dyrke yoga  – uanset hvilke skader eller fysiologiske skavanker man har med sig – det er det, jeg brænder for at lære fra mig. Yoga giver samtidig en indre ro, som kan mærkes i hverdagen, og som mindsker følelsen af stress og udbrændthed.

Jeg har taget den certificerede 200 RYTT Yogalærer-uddannelse i Mysore i Indien og har dyrket hatha, yin og vinyasayoga de sidste 12 år. Har undervist i Hot Yoga Studio i Lyngby, hos Niyama Yoga i Frederikssund og senest hos Life&Yoga i Lyngby. I dag har jeg mit eget Yoga Studio; Dharma Yoga Lyngby, der holder til i Klinikken Frem 56 i Lyngby.

Jeg underviser desuden i forskellige firmaer som yogainstruktør. Gennem de sidste år har jeg arrangeret yogarejser til Sicilien, Goa, Grækenland, Marrakesh og Toscana. Jeg er desuden ansat hos Spies Grupperejser som yogainstruktør på nogle af deres yogarejser.