YOGA-RETREAT I TOSCANA

Tag med på en hyggelig yoga-get-a-away i smukke Toscana til september. Vi bor på en autentisk og rustik vingård i det sydlige Toscana med udsigt til vinmarker så langt øjet rækker, bølgende marker, olivenlunde og skyggefulde figentræer. Her har du mulighed for at dyrke yoga to gange om dagen i vores hyggelige yoga-hus, få et pusterum fra hverdagen i de smukkeste omgivelser og komme helt ned i gear.

Du får dit eget værelse med bad/toilet, halvpension (morgenmad og vegetarisk italiensk aftensmad), yoga to x dagligt og en guidet meditation.

Her kan du tage med alene, med din partner eller i selskab med nogle veninder. Her får du både fællesskab og alenetid – vi sætter bare rammerne for jer, der gerne vil opleve en særlig yogarejse i hjertet af Toscana.

Vingården har desuden en stor pool, hvor der er mulighed for at slappe af i løbet af dagen. Man kan tage med på mindre vandreture i det smukke toscanske landskab – og måske finde svampe og krydderurter på vejen.
Vingården drives af familien Parigi, der producerer vino Nobile og olivenolie. De sidste 12 år har jeg arrangeret male – og livsnyderrejser til netop denne vingård, som jeg efterhånden betragter som mit toscanske hjem:-)

Prisen for denne unikke yogarejse er kun 6.000 kr,- (inkl. værelse, halvpension og yoga to x dagligt). Udflugter (cocktail i Cortona, Sightseeing i Montepulciano mm), vin til maden, fly og transfer er ikke inkl.
Afrejse: Ny kommer dato i 2021.

Få pladser!
Send mig en mail på charlotte@farupohrt.dk hvis du vil med på denne unikke yogarejse.

Indkvartering

Vi bor på Il Greppo – en fredfyldt og smuk, autentisk, familieejet vingård omkranset af fantastisk natur, bølgende vinmarker, cypresser og olivenlunde så langt øjet rækker. I det fjerne kan du se den højst beliggende middelalderby i Toscana, vinbyen Montepulciano.

Il Greppo er et perfekt sted til at byde alt det sanselige velkommen som denne rejse byder på. Du kan nyde yoga to gange dagligt, svømme, løbe, eller cykle i bjergene, der omkranser vores område. Du kan også tage ud på små udflugter til de nærliggende hyggelige byer, der ligger som perler på en snor i Toscana.

Du får tildelt dit eget værelse med bad og toilet – eller du deler et værelse med dobbeltseng/enkeltmandssenge med en anden deltager. Der er også i nogle af lejlighederne køkken og stue.

 

Jeg har to steder på vingården, hvor vi kan dyrke yoga. Medbring egen måtte og håndklæde til yogatimerne.
Il Greppo har en stor dejlig pool med skønne solsenge, hvor du kan nyde varmen og den lune sol i løbet af dagen.
Morgenmad og aftensmad (typiske toscanske retter og primært vegetariske) er inkluderet i prisen. Vi tilbyder – afhængig af gruppen – på fællesture til Cortona og til Montepulciano.
Og spontane ture til outlet-village eller til antikmarkeder i nærområdet.

Transport:
Du står selv for transport til og fra Il Greppo. Adressen er: Via dei Greppi 47, 53040 Abbadia di Montepulciano, SI, Italien. Hvis du flyver, anbefaler vi, at du vælger: Pisa eller Firenze t/r – det er tættest på Il Greppo (ca en time – halvanden time). Den billigste destination er højst sandsynlig Rom. Herfra er køretiden i bil til Il Greppo ca to timer.

momondo.com kan du booke både fly og billeje – og jo tidligere du bestiller – jo billigere er det. 🙂

Betaling:
Du betaler 1500 kr,- per person i depositum ved tilmelding på reg.nr. 2279 – kontonr. 4376312629 – for at sikre din plads.
Det resterende beløb betaler du i euro (390 euro) ved ankomst til Il Greppo.

 

Afbestillingsregler:
Din tilmelding er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Hvis du bliver syg eller forhindret inden afrejse, er du velkommen til at give din plads til en anden. Husk at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring, så du kan få erstatning, såfremt du skulle blive syg inden afrejse. Denne rejse er ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning, da jeg ikke arrangerer jeres rejse til og fra vingården. Jeg arrangerer kun opholdet på Il Greppo:-)

Marokko

Yoga- og kulturrejse til eventyrlige Marrakesh

1001 Nats Eventyr og forkælelse for alle sanser – 6 dage.
– Med yogaunderviser Charlotte Farup Ohrt og antropolog Lise Kloch

Tag med Kipling Rejser på en eksotisk yoga- og kulturrejse til Marrakesh i Marokko. Hver morgen og aften er der yogaundervisning ved yogalærer Charlotte Farup Ohrt. Resten af tiden er afsat til eventyr og forkælelse. Marrakesh er indbegrebet af 1001 Nats Eventyr og byder på oplevelser i verdensklasse: Myriader af kringlede gyder. Boder med ægte tæpper, keramik og lanterner. Paladser med mosaikkunst og elegante haveanlæg. Livlige markeder med duftende krydderier.

På rejsen bliver der rig lejlighed til at opleve Marrakesh pulserende gadeliv og samtidig god tid til at trække sig tilbage og slappe af og nyde de dejlige de dejlige omgivelser. Vi skal naturligvis også drikke myntete og sundowners på byens charmerende tagterrasserestauranter, og efter tre dage drager vi mod fiskerbyen Essaouira hvor dagene nydes med afslapning, yoga og besøge på de lokale markeder og basarer. En rejse med eventyr og sanseindtryk du sent vil glemme.

Rejsen er pt udsat pga corona-situationen, men kontakt mig på 2081 5970, hvis du vil vide mere om denne rejse, der formodentlig vil blive til noget i løbet af 2021.