Sensommer-Yoga -og maleferie på Lesbos

Dato: 22-29.9
Pris:8.850 kr.,- inkl. morgenmad.

Forlæng din sommer og nyd en uge i skønne september på en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer med styrkende yoga, meditation og malekursus i dejligt selskab.

  • 15 x yogapraksis og indføring i meditationsteknikker
  • Male-kursus tre timer dagligt
  • Yoga workshops med forskellige temaer (hormonyoga, HIIT, Tabata, Yin yoga mm)
  • Charmerende græsk hotel og smuk natur

På rejsen laver vi yoga to-tre gange dagligt. Hver morgen hilser vi solen velkommen på hotellets smukke yoga shala med udsigt til hav og bjerge. Kroppen varmes op med solhilsner, stræk og styrkeøvelser med fokus på core, arme og ryg. Du vil blive udfordret på styrke og smidighed, med power yoga men efter en uge vil du mærke en betydelig forbedring helt ind i bindevævet. Om eftermiddagen mødes vi igen til blid og fordybende yoga, hvor jeg har forskellige fokusområder. Det kan være den blide yin-yoga, Hatha yoga eller High Intensity Traning, hvor I får pulsen op og sved på panden. Gruppen er med til at vælge fokusområderne

Vi starter dagene med introduktion til meditation, der giver ro og overskud, hjælper dig med at slippe alt det, der tynger og gør dig klar til en dejlig dag. Du vil blive guidet gennem morgen meditationer. Vi skal arbejde med, hvordan du trækker vejret, hvad åndedrættet kan gøre for dig og hvordan du kan bruge yoga og åndedrættet til at regulere dit nervesystem. Jeg vil introducere dig for mindfulness principper og du vil lære, hvordan du kan bruge mindfulness til større nærvær og indre ro i din hverdag.

Efter morgenyoga kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab. Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af, nyde naturen og bruge tiden, som det passer dig. Du kan også tage på egne udflugter eller nyde godt af hotellets øvrige tilbud. Om aftenen er der altid fællesspisning for dem, der har lyst.

Midt på ugen har I yogafri, så I kan sove længe eller tage på en helddagstur på øen eller bare ligge og dase ved poolen eller stranden hele dagen.

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil jeg guide dig langsomt og sikkert ind i yogaens verden.

Jeg underviser jer i Vinyasa Power Yoga og i Yinyoga, der er styrkende og smidiggørende for muskler og led. Alle kan deltage – uanset niveau – også selvom man aldrig har prøvet yoga før. Jeg tilrettelægger yogaøvelserne, så det passer til alle kroppe og tager hensyn til eventuelle skader og skavanker.
Charlotte er certificeret 200-RYTT Yogainstruktør fra Ayur Yoga Eco Ashram i Mysore, Indien. I dag har hun sit eget yoga studio , Dharma Yogai Lyngby med 11 yogahold om ugen.

Male-kursus
På denne ferie er der mulighed for også at være med på et malekursus, hvor alle i gruppen kan deltage. Jeg introducerer jer for en masse anderledes malemetoder og teknikker. I vil arbejde med olie, akryl og med vandfarver. Undervisningen er meget fri og baseret primært på abstrakte motiver, men I vil udfordres og opfordres til at prøve helt nye teknikker, der måske viser sig at være jeres nye inspiration. I skal selv medbringe materialer og malegrej. Ved tilmelding får I en udførlig pakkeliste. Jeg har i mere end 17 år drevet maleskole i Italien og rejst med kursister i Indien, Marokko og Europa. Jeg har undervist i olie, akryl og spraymalerier de sidste 19 år og har en lang række udstillinger i Danmark og udlandet bag mig. I kan læse mere om mit kunsteriske virke på www.farupohrt.dk

Maleundervisning
…hver dag kl.10-12.30, hvor vi sammen skal male, eksperimentere og give hinanden respons. Der vil være bundne opgaver undervejs, der kan skubbe jer ud af jeres ’comfortzone’ eller – hvis I er nybegyndere – få jer i gang med farver, former eller struktur, som I måske aldrig selv havde forestillet jer.
Sejltur til ”Kaninøen”
Midt på ugen er der mulighed for at tage med på en udflugt, hvor vi sejler til kaninøen. Båden rummer kun yogagruppen og vi sejler ca. 25 min. for at komme ud til øen. Her kan du låne snorkleudstyr, bade og gå en tur op på toppen af øen og nyde en fantastisk udsigt. Øen er ubeboet og under opholdet forbereder kaptajnen og hans assistent en lækker græsk frokost, hvor ny fangede fisk grilles over bålet og den græske salat laves helt frisk. Hvis du er nysgerrig, kan du også smage et friskfanget søpindsvin.

Molivos – den maleriske by
I den lille middelalderby Molivos på det nordlige Lesbos kommer ordet “malerisk” virkelig til sin ret. Her bliver du grebet af en uimodståelig trang til konstant at fotografere de postkortmotiver, som findes overalt. Byen har en fantastisk arkitektur, som du kan nyde, mens du slentrer rundt i de smalle brostensbelagte gader med charmerende stenhuse. Her findes også mange små butikker, barer og tavernaer samt en hyggelig havn.

Fra mig til dig
Husk at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Det er din ferie og dig, der bestemmer, hvad den skal indeholde. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
Lyt indad og mærk efter, hvad det du har brug for fra dag til dag, så du kan give dig selv en selvkærlig uge med omsorg og nærvær.

Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på:
charlotte@farupohrt.dk eller på tlf. 2081 5970

LÆS MERE OM REJSEN HER