Priser & Betingelser:

Hos Dharma Yoga Lyngby køber du en FAST PLADS til et forløb på 8 uger. Det sikrer at du går hver uge på et hold med andre, som du lærer at kende. Jeg kan følge dig tæt og alle på dit hold er startet op samtidig med dig. Det er trygt, hyggeligt og rart at være sammen med de samme uge efter uge.

Du er altid velkommen til at ’swappe’/bytte med andre i Dharma Yoga Lyngby – og det gør du via min Dharma Yoga Lyngby Facebook-Gruppe, som alle der indmeldes inviteres ind i og hvor I kan bytte tider med hinanden. Det er også her du kan læse om events, Yogarejser og workshops.

Jeg har kun plads til 6 deltagere af gangen. Derfor er det ekstra vigtigt for mig, at alle pladser bliver besat – ellers nedlægges holdet, hvis der er for få deltagere.

Jeg har ingen yderligere bindingsperioder – udover de 8 uger på alle forløb – og ingen opsigelsesperioder. Dog beder jeg om, at I melder afbud til en klasse fire timer før, så en anden kan ’drop-in’ og få jeres plads.

YOGA 1 X UGENTLIG (1. Aug – 1. Okt – i alt 8 uger): 750 kr,-

YOGA 2 x UGENTLIG (1. Aug – 1. Okt – i alt 8 uger): 1500 kr.

YOGA 3 x UGENTLIG (1. Aug – 1. Okt – i alt 8 uger): 2250 kr,-

Hvis du bliver forhindret/syg eller fortryder, så får du ikke pengene retur, da det ikke er sikkert at jeg kan sælge din plads til en anden.

Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk eller via sms på 2081 5970 og spørg om ledige hold-tider.

Når dine tider er bekræftet af mig må du gerne indbetale beløbet via netbank på: 2279 – 4376312629
eller via MobilePay: 74634anfør dit navn i teksten.

Betaling senest 14 dage før opstart, hvis du skal være garanteret din FASTE PLADS.

Prøvetime er gratis. Book en plads ved at skrive til mig på 2081 5970, så ser jeg hvor der er en ledig plads.

Drop inn:
Det er for dig, der ind imellem har lyst til at tage en ekstra yoga-time (ud over din faste plads) og som i forvejen har prøvet mine yogatimer. Det er også muligt at supplere din faste plads(-er) med en drop-in time i ny og næ, som det passer ind i dit liv. Pris: 75 kr,-

Du kan til enhver tid stoppe med at gå hos Dharma Yoga Lyngby – Jeg kræver hverken udmeldelse eller opsigelse. men en sms besked er jeg altid glad for:-)

Jeg tager ikke ansvar for evt skader efter en yogatime hos mig. Men jeg vil gerne informeres inden timen, hvis du er kronisk syg, er gravid eller har skader som jeg skal tage hensyn til.

Jeg vil altid bestræbe mig på at passe overordentlig godt på jer og jeres kroppe, så I får det optimale ud af mine timer.