Priser & Betingelser:

Hos Dharma Yoga Lyngby køber du en FAST PLADS til et forløb på 8 uger. Det sikrer at du går hver uge på et hold med andre, som du lærer at kende. Jeg kan følge dig tæt og alle på dit hold er startet op samtidig med dig. Det er trygt, hyggeligt og rart at være sammen med de samme uge efter uge.

Du er altid velkommen til at ’swappe’/bytte med andre i Dharma Yoga Lyngby – og det kan du gøre via min Dharma Yoga Lyngby Facebook-Gruppe, som alle der indmeldes inviteres ind i og hvor I kan bytte tider med hinanden. Det er også her du kan læse om events, Yogarejser og workshops.

Jeg har kun plads til 4 deltagere af gangen. Men du er også velkommen til at være med på alle hold via Zoom. De fleste kombinerer med et fysisk hold og Zoom.

Har du en fast plads kan du supplere et fysisk hold med ubegrænset Zoom for 350 kr,- for 8 uger (halv pris).

Hvis der er ledige pladser på et hold, som ikke er din faste plads eller du vil være med til yoga i haven (udover din faste plads) koster det 75 kr,- per time.

Ønsker du udelukkende at deltage via Zoom koster det 350 kr,- om måneden for ubegrænset brug af mit link.

Jeg har ingen yderligere bindingsperioder – ud over de 8 uger på alle forløb – og ingen opsigelsesperioder. Dog beder jeg om, at I melder afbud til en klasse fem timer før, så en anden kan ’drop-in’ og få jeres plads.

YOGA 1 X UGENTLIG (i alt 8 uger): 750 kr,-

YOGA 2 x UGENTLIG (i alt 8 uger): 1500 kr.

YOGA 3 x UGENTLIG (i alt 8 uger): 2250 kr,-

Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk eller via sms på 2081 5970 og spørg om ledige hold-tider.

Når dine tider er bekræftet af mig må du gerne indbetale beløbet via netbank på: 2279 – 4376312629
eller via MobilePay: 74634 – anfør dit navn i teksten.

Betaling senest 14 dage før opstart, hvis du skal være garanteret din FASTE PLADS.

Prøvetime er gratis. Book en plads ved at skrive til mig på 2081 5970, så ser jeg hvor der er en ledig plads.

Drop inn:
Det er for dig, der ind imellem har lyst til at tage en ekstra yoga-time (ud over din faste plads) og som i forvejen har prøvet mine yogatimer. Det er også muligt at supplere din faste plads(-er) med en drop-in time i ny og næ, som det passer ind i dit liv. Pris: 75 kr,-

Du kan til enhver tid stoppe med at gå hos Dharma Yoga Lyngby – Jeg kræver hverken udmeldelse eller opsigelse. men en sms besked er jeg altid glad for:-)

Jeg tager ikke ansvar for evt skader efter en yogatime hos mig. Men jeg vil gerne informeres inden timen, hvis du er kronisk syg, er gravid eller har skader som jeg skal tage hensyn til.

Jeg vil altid bestræbe mig på at passe overordentlig godt på jer og jeres kroppe, så I får det optimale ud af mine timer.