Priser & Betingelser:

Hos Dharma Yoga Lyngby kan du følge 12 yogahold om ugen. 

Blid power Yoga er godt for dig, der er ny i yoga eller som har behov for at timen ikke er alt for hårdt fysisk. Yin er yoga, der fokuserer på at afstresse, afspænde og give dig mentalt overskud. Her vil ofte være øvelser, der styrker nakke, skuldre, mave, ryg og din lænd.

Power yoga har core-træning som omdrejningspunkt, hvor Medium core er mellemhårdt og Hard core er hårdere yoga med mange armbøjninger, maverulninger og ofte udfordrende inversions. Alle Power-hold har både balance, smidighed og styrke med i programmet, men jeg vil ofte variere – både øvelser, yogastillinger og musik, så du aldrig kommer til at kede dig☺

Priser:

YOGA 1 X UGENTLIG + Gratis Zoom : 900 kr,-

YOGA 2 X UGENTLIG + Gratis Zoom: 1400 kr,-

UBEGRÆNSET YOGA + Gratis Zoom: 1800 kr,- (Join anytime)

Kun Zoom (8 uger): 550,-

DROP-IN: 125,-

Du betaler for 8 uger af gangen for en eller flere FASTE PLADSER og kan samtidig altid benytte dig af mit Zoom link, så du kan være med – også selvom du er i sommerhus eller ikke kan møde fysisk op. 

Går du på et hold om mandagen og bliver forhindret, så kan du sagtens deltage på et andet hold i løbet af ugen, så du altid får din ugentlige yoga-session. 

Sted:

Mandage, tirsdage, lørdage og søndage er vi i et større Yoga-lokale i Klinikken 56, Frem 1, 2800 Kgs. Lyngby. Her er plads til flere på holdene. I kan se lokalet her: https://www.frem56.dk/

Onsdage & Torsdage er vi i mit lille Yoga-studio på Tjørnevej 7. Jeg har kun plads til 5 deltagere af gangen på Tjørnevej 7. Men du er også velkommen til at være med på alle hold via Zoom. De fleste kombinerer med et fysisk hold og Zoom. 

Jeg har ingen yderligere bindingsperioder – ud over de 8 uger på alle forløb – og ingen opsigelsesperioder. Dog beder jeg om, at I melder afbud til en klasse fem timer før, så en anden kan ’drop-in’ og få jeres plads.

Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk eller via sms på 2081 5970 og spørg om ledige hold-tider.

Når dine tider er bekræftet af mig må du gerne indbetale beløbet via netbank på: 

2279 – 4376312629 eller via MobilePay: 74634 – anfør dit navn i teksten.

Betaling senest 14 dage før opstart, hvis du skal være garanteret din FASTE PLADS.

Prøvetime er gratis. Book en plads ved at skrive til mig på 2081 5970, så ser jeg hvor der er en ledig plads.

Du kan til enhver tid stoppe med at gå hos Dharma Yoga Lyngby – Jeg kræver hverken udmeldelse eller opsigelse. men en sms besked er jeg altid glad for:-)

Jeg tager ikke ansvar for evt skader efter en yogatime hos mig. Men jeg vil gerne informeres inden timen, hvis du er kronisk syg, er gravid eller har skader som jeg skal tage hensyn til.

Jeg vil altid bestræbe mig på at passe overordentlig godt på jer og jeres kroppe, så I får det optimale ud af mine timer.