Av min ryg

Deltag i 1,5 times hård yoga-træning med fokus på din core-muskulatur – din ’kerne’. Coremuskulaturen er hele dit korset –  de muskler, der omkranser din mave, ryg og hofter. Alt for mange rygproblemer skyldes en svag core og slappe mavemuskler giver ofte rygproblemer.

På denne workshop vil du få styrket dine mavemuskler og hele din rygmuskulatur med to intensive yogatimer, der fokuserer på dine mavemuskler, ryg og hofter. Alt sammen fordele, hvis man vil kunne stå stærkt og afslappet i længere tid i yogaøvelserne. Samtidig træner vi biceps, triceps og skuldre, så I bliver stærkere i jeres kropsholdning og vi styrker lænden.

Vi starter med Vinyasa Power Yoga-opvarmning inden vi går i dybden med coremuskulaturen med forskellige yogastillinger, der forbedrer og fokuserer på netop de dele af kroppen, der skal styrkes.

Vinyasa Power Yoga kræver udholdenhed og lyst til at udfordre din krops grænser. Workshoppen er for dig, som gerne vil have en stærk, tonet, smidig krop og en flot, styrket holdning.

Vinyasa Power Yoga er ikke egnet for personer med skader i knæ.

Workshoppen afsluttes med en halv times  afslappende Yin Yoga, hvor alle muskler og bindevæv langsomt bliver afspændt og blødgjort.

Tid: søndag d. 13. juni kl. 12-13.30
Sted: Dharma-Yoga – Lyngby, Tjørnevej 7, 2800 Kgs. Lyngby
Pris: 250 kr.

Medbring: måtte, håndklæde drikkedunk.

Yoga Workshop – Inversions & Yin Yoga

Omvendte stillinger udfordrer din selvopfattelse – både på og uden for yogamåtten. Når du vender dig selv på hovedet, skifter du også dit perspektiv.

Fordelene ved yoga inversions øvelser (omvendte stillinger) er utallige. Lige fra stimulation af skjoldbruskkirtlen, bedre hormonbalance, færre rynker, øget blodcirkulation, bedre fordøjelse og lindring af rygsmerter. Denne workshop har fokus på de mere udfordrende øvelser i yoga som hovedstand, skulderstand), camelpose og crow mfl.

Yoga inversions kræver en vis portion udholdenhed og tålmodighed – men efter en grundig opvarmning bliver I guidet igennem alle øvelserne og hvem ved, måske kan I stå på hovedet i tre minutter inden klassen er slut?
Workshoppens første del kan ikke anbefales nybegyndere indenfor yoga, men det kræver hverken ekstrem smidighed eller styrke for at lære de grundlæggende principper bag yogaens omvendte stillinger.

Workshoppen afsluttes med en halv times afslappende Yin Yoga, hvor alle muskler og bindevæv langsomt bliver afspændt og blødgjort helt ind i bindevævet.

Fordele: Bedre blodcirkulation, forbedret åndedræt, Tonede muskler, stærke arme, mave og ryg, fleksibel rygsøjle og smidig kropsholdning.

Dato:  Søndag den 12. september kl. 12-13.30
Sted: Dharma-Yoga – Lyngby, Tjørnevej 7, 2800 Kgs. Lyngby
Tid: kl. 12-13.30
Pris: 250 kr.
Indbetales på 2279 – 4376312629

Yoga & rødvin

Vær med til en workshop med halvanden times Vinyasa Power Yoga, hvor vi gennem solhilsner, coretræning og rygøvelser arbejder hele kroppen igennem.
Vi skal også udfordre balancen og smidigheden i kroppen – en workshop for dig, der har brug for hård yoga-træning, som afsluttes med en halv times blid Yin Yoga, hvor hele kroppen afspændes.

Måske skal du have din partner eller din veninde med til denne udfordrende og hyggelige workshop?

Workshoppen afsluttes med lækre snacks og italiensk rødvin (der er godt for blodet) og hygge i haven.

Dato: Søndag den 15. august kl. 15-18
Sted: Dharma-Yoga – Lyngby, Tjørnevej 7, 2800 Kgs. Lyngby
Pris: 300 kr,- (500 kr,- for 2 personer)

Betal via reg.nr 2279 – Kontonr. 4376312629 eller via Mobile Pay: 74634

Nytårs-kur søndag den 10. januar 2021

Kom ind i det nye år med styrkende Vinyasa Power Yoga med særlig fokus på balanceøvelser. At styrke balancen er med til at give en bedre kropsholdning, stabilitet i ryggen og virker desuden forebyggende mod skader. At styrke ens balance sætter samtidig ens nervesystem ‘vater’.

Vi slutter af med et glas bobler og nytårs-snacks.

Dato: søndag den 10. januar 2021
Sted: Dharma-Yoga – Lyngby, Tjørnevej 7, 2800 Kgs. Lyngby
Tid: kl. 11-13.30
Pris: 250 kr.
Indbetales på 2279 – 4376312629